AMASYA / GÜMÜŞHACIKÖY - Gümüşhacıköy Hasan Coci Anadolu Lisesi

Ücretsiz Öğle Yemeği Hakkında Duyuru

Bakanlığımızın Ücretsiz Öğle Yemeği çalışması kapsamında okulumuzda 37 öğrenciye ücretsiz öğle yemeği verilecektir. (Pansiyonda Kalan ve Taşımalı öğrenciler hariç). Bu 37 öğrenci okulumuzda oluşturulan komisyon tarafından belirlenecektir.

Ücretsiz öğle yemeğinden faydalanmak isteyen öğrencilerin  aşağıda belirtilen belgeleri ve eklerini   17.02.2023 tarihi  Cuma günü mesai bitimine kadar  okul  idaresine ulaştırmaları gerekmektedir.

1) Aile gelir durumunu gösteren beyanname doldurulup ekleri ile birlikte  verilecektir.

❗Serbest meslekte çalışıyor ise bir önceki yıla ait gelir vergisi matrahını gösteren belge

❗Ücretli ve maaşlı çalışıyor ise muhasebe biriminden alacağı  aylık toplam gelirini gösteren belge veya son aya ait maaş bordrosu.

❗Çiftçi ise düzenli bir gelirinin olmadığına dair muhatarlıktan alacağı belge

2) Aile nüfus kayıt örneği (e-devlet üzerinden alınabiliyor.)

Okul idaresine teslim edilen evraklar komisyon tarafından  incelenecek olup ücretsiz öğle yemeğinden faydalanacak 37 öğrenci belirtecektir.

meb_iys_dosyalar/05/03/963319/dosyalar/2023_02/13143249_AILE-GELIR-DURUMU.pdf

Yayın: 13.02.2023 - Güncelleme: 13.02.2023 14:34 - Görüntülenme: 291