AMASYA / GÜMÜŞHACIKÖY - Gümüşhacıköy Hasan Coci Anadolu Lisesi

Mrt

Theme of Lıfe : English eTwinning projemiz kapsamında öğrencilerimiz arkadaşlık hakkında düşüncelerini projemiz padlet sayfasında paylaşmışlardır.

Çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyoruz.

Mrt

Ara

Okulumuzda velileri tarafından aşı izni verilen öğrencilerimize aşı uygulaması yapıldı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ilçemizde liseler arası düzenlenen ''Öğretmen Sevgisi'' konulu kompozisyon yarışmasında okulumuz 12/D sınıfı öğrencilerinden İlknur ASLAN ilçede 1. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ercan GÜLTEKİN emekliye ayrılan öğretmenlere plaket takdim etti. Okulumuz öğretmenlerinden emekliye ayrılmış olan İsmail KAYNAR da programda plaketini teslim aldı.

Kas

Adaylık sürecini başarıyla tamamlayan öğretmenlere 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında yemin töreni programı düzenlendi. Okulumuz öğretmenlerinden Saliha PALA da bu programda öğretmenlik yeminini etti.

Kas

"11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" kapsamında tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak yürütülen "Geleceğe Nefes" kampanyası ağaç dikme etkinliği ilçemizde de gerçekleştirildi.