AMASYA / GÜMÜŞHACIKÖY - Gümüşhacıköy Hasan Coci Anadolu Lisesi

10 Kasım Atatürk'ü Anma programı okulumuz salonunda yapıldı.

Ekm

İlçemizdeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarının milletimizle omuz omuza yürüttüğü mücadelenin sonunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti; 98. kuruluş yıl dönümünü kutluyor.
Cumhuriyet Meydanı'nda koronavirüs salgını dolayısıyla sosyal mesafe kurallarının uygulandığı çelenk sunma törene İlçemiz Kaymakamı Sn. Ali Cemal Altınöz, Belediye Başkanı Sn. Zehra Özyol, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Meclis üyeleri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Atatürk Anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başlayan törende daha sonra Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen tüm şehit ve gazilerimizin anısına saygı duruşu gerçekleştirildi ve İstiklal Marşımız okundu.
Program sonunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen resim sergisi gezildi.

Ekm

Okulumuzda velileri tarafından aşı izni verilen öğrencilerimize aşı uygulaması yapıldı.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ercan GÜLTEKİN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Nurgül TABİK okulumuzdaki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hazırlıklarını incelediler.